J2Store Currency

 
Maj 2024

Nastavljamo dalje priču koju smo započeli u aprilu, rekli smo da se očkuje ultimatum, što je i bilo kao i da će doći do preokreta na Bliskom Istoku, što se takodje desilo.

April 2024

U aprilu je puno planeta i dogadjaja u znaku Ovna i znaku Bika, te govore o dvema temama – o odlučnim novim potezima i o ekonomskim promenama civilizacijskih razmera.

Mart 2024

U martu i aprilu se sve intenzivira, a sistem sve više ide ka svom kolapsu, ali nadajmo se da će kao i do sada ceo ovaj proces promena na svetskom nivou biti kako-tako kontrolisan kao i do sada.

Januar 2024

U januaru se pojavljuju trigoni kao u Septembru 2023. godine. Donose fantastične mogućnosti Zemljanim i Vodenim znakovima.

Septembar 2023

Septembar je posebno zanimljiv po trigonima u Zemljanim znakovima. Trigoni će najviše uticati na Device, Bikove i Jarčeve.

Jul 2023

U julu nastaje preokret sa promenom položaja mesečevih čvorova ali sa puno retrogradnih planeta je i vreme za reviziju i povratak na stara iskustva, bar na par meseci.

Maj 2023

Maj 2023. godine je vrlo zanimljiv, posebno zbog tranzita Jupitera donosi novi pogled na svetsku situaciju. I u životima pojedinaca nagoveštava promene i ekspanziju minimalno u jednoj oblasti života.