Horoskop 2021 - svi znakovi zodijaka

Horoskop 2021 - svi znakovi zodijaka

2800.00Kč

Dužina trajanja: 1223min. (više od 20 sati ukupno)

Horoskopi za 2021. godinu sadrže uvodni deo koji je isti za sve znakove zodijaka, a u kome opisujemo najvažnije jednogodišnje tranzite planeta, navodimo na kojim se stepenima planete nalaze, kada imaju retrogradne faze i opisujemo značenje svakog tranzita. Posebno opisujemo značenje tranzita Saturna, Jupitera i Mesečevih čvorova. Dajemo uputstva za jednostavnije brodjenje kroz kvadrat Saturna i Urana, koji je aktivni cele godine.

Svaki znak zodijaka delimo na tri dekana i time preciznije analiziramo aktualne aspekte. Tokom gledanja naših videa lako ćete saznati kom dekanu odredjenog znaka pripadate.

Drugi deo svakog videa je posvećen konkretnom zodijačkom znaku. Opisani su svi značajni tranziti i njihov uticaj u astrološkim kućama. Horoskop važi za Ascendent i za solarni znak. Primer: horoskop za znak Ovna važi za ljude koji imaju Ascendent ili Sunce u Ovnu.

Videa možete pratiti preko interneta, na kompjuteru ili mobilnom telefonu, godinu dana od dana kupovine. U prodaji su videa za pojedinačne znakove i ceo paket videa za svih dvanaest znakova po sniženoj ceni.

Želimo vam puno sreće u 2021, godini preokreta i revolucija.