J2Store Currency

 
Horoskop 2023 - svi znakovi zodijaka

Horoskop 2023 - svi znakovi zodijaka

2340.00Kč

Dužina trajanja: 1140min. (oko 19 sati ukupno)

U traganju za kopnom

 

Horoskopi za 2023. godinu su podeljeni u dva dela.

U prvom delu, koji je isti za sve znakove zodijaka, opisujemo najvažnije jednogodišnje tranzite planeta, navodimo na kojim se stepenima planete nalaze i opisujemo značenje svakog tranzita. Konkretno opisujemo značenje tranzita Saturna u Vodoliji i Ribama, Jupitera u Ovnu i Biku,  Mesečevih čvorova, koji prelaze sa ose Bik – Škorpija na osu Ovan – Vaga, kao i tranzite trans-saturnskih planeta koju se izuzetno značajne. Naime, Neptun je i dalje u Ribama u punoj snazi, Pluto prvi put nakon 1777. godine ulazi u znak Vodolije, dok je Uran i dalje u padu u Biku.

Drugi deo svakog videa je posvećen konkretnom zodijačkom znaku. Opisani su svi značajni tranziti i njihov uticaj kroz simboliku konkretnih astroloških domova. Horoskop važi za Ascendent i za solarni znak. Na primer: horoskop za znak Strelca važi za ljude koji imaju Ascendent ili Sunce u Strelcu. Posebno je objašnjen Mladi Mesec za svaki znak koji se uvek javlja oko rođendana.

Svaki znak zodijaka delimo na tri dekana i time preciznije analiziramo aktualne aspekte. Tokom gledanja naših videa lako ćete saznati kom dekanu određenog znaka pripadate.

Videa možete pratiti preko interneta bilo na kompjuteru ili mobilnom telefonu, godinu dana od dana kupovine. U prodaji su videa za pojedinačne znakove i ceo paket videa za svih dvanaest znakova po sniženoj ceni.

Želimo vam puno sreće u 2023.