J2Store Currency

 
Horoskop 2024 - svi znakovi zodijaka

Horoskop 2024 - svi znakovi zodijaka

3200.00Kč

Dužina trajanja: 1381min. (oko 23 sata ukupno)

ŠOKANTNI PREOKRETI

Horoskopi za 2024. godinu su podeljeni u dva dela.

U prvom delu, koji je isti za sve znakove zodijaka, opisujemo najvažnije jednogodišnje tranzite planeta, navodimo na kojim se stepenima planete nalaze i opisujemo značenje svakog tranzita. Ove godine Pluton ponovo ulazi u znak Vodolije, na duži period nego prošle godine. To se dešava prvi put nakon 1778. Neptun je i dalje najjača planeta na nebu, na poslednjim stepenima Riba, u istom znaku je i Saturn. Uran će ove godine praviti konjukciju sa Jupiterom, a obe ove planete će se susresti sa zvezdom Algol što je veliki izazov za čovečanstvo. Jupiter prelazi iz znaka Bika u znak Blizanaca. Zbog eklipsi u Vagi i Ovnu (Rahu je u Ovnu) i ova godina je vrlo burna.

Drugi deo svakog videa je posvećen konkretnom zodijačkom znaku. Opisani su svi značajni tranziti i njihov uticaj kroz simboliku konkretnih astroloških domova. Horoskop važi za Ascendent i za solarni znak, donekle i za lunarni znak. Na primer: horoskop za znak Ovna važi za ljude koji imaju Ascendent ili Sunce u Ovnu, delimično i za one koji imaju Mesec u Ovnu u natalnom horoskopu. Posebno je objašnjen Mladi Mesec za svaki znak koji se uvek javlja oko rođendana.

Svaki znak zodijaka delimo na tri dekana i time preciznije analiziramo aktualne aspekte. Tokom gledanja naših videa lako ćete saznati kom dekanu određenog znaka pripadate.

Videa možete pratiti preko interneta bilo na kompjuteru ili mobilnom telefonu, godinu dana od dana kupovine. U prodaji su videa za pojedinačne znakove i ceo paket videa za svih dvanaest znakova po sniženoj ceni.

Želimo vam sreće u veoma burnoj 2024. godini.