J2Store Currency

 
Saturn u Vodoliji 2020 – 2023 - za svaki znak Zodijaka (12 videa)

Saturn u Vodoliji 2020 – 2023 - za svaki znak Zodijaka (12 videa)

2500.00Kč

Dužina trajanja: 700min (oko 12 sati)

Pitanje odnosa ja-oni

Saturnove tranzite uvek osetimo. Kao planeta fizičke manifestacije, „učitelj naših učitelja“, „masjtor medju majstorima“, „kapija do nesvesnog“ – Saturn nam donosi teške i ozbiljne životne lekcije koje bismo radije izbegli, ali to nije moguće. Kad prihvatimo njegove lekcije puno o sebi naučimo i pomeramo se o korak dalje na svom putu.

U videu za svaki znak govorimo šta uopšteno znače traniziti Saturna, koje značenje ima ova planeta dok je u znaku Vodolije i koje aspekte ima na ostale planete, kao i kako ti aspekti utiču na svaki znak zodijaka. Posebno naglašavamo da Saturna prati Jupiter koji će celom procesu dati novi smisao, pa i ubažiti Saturnov efekat. U videima je i kratko uputstvo kako da uradite svoj horoskop i odredite svoj dekan.

Videa možete pratiti preko interneta, na kompjuteru ili mobilnom telefonu, godinu dana od dana kupovine. U prodaji su videa za pojedinačne znakove i ceo paket videa za svih dvanaest znakova po sniženoj ceni.

Želimo vam puno sreće sa starim, ironičnim Saturnom!

Nakon prijema vaše uplate na naš račun moći ćete da pristupite sadržaju koji ste kupili. Video će biti dostupan godinu dana od dana kupovine.